Og så har vi jo stadig haven fyldt med dejlige rabarber, så det var altså der valget faldt. Jeg endte med en beslutning om, at tage udgangspunkt i en muffin opskrift med hyben, fra en af Klaus Meyers bagebøger, i øvrigt en bog, jeg er rigtig glad for
Jeg har fremtryllet lidt rabarbermuffinsmed lakrids på toppen til aftenkaffen, men det er jo vigtig lige at kontrollere kvaliteten, før man sætter dem på bordet – jeg kan afsløre, at de smager skønt…
Dette giver nogle lækre muffins med en frisk smag og med et et mindre indhold af sukker. De første rabarber er ved at være klar til at blive brugt og de første har jeg brugt til at lave en portion rabarbermuffins
Dette giver nogle lækre muffins med en frisk smag og med et et mindre indhold af sukker. De første rabarber er ved at være klar til at blive brugt og de første har jeg brugt til at lave en portion rabarbermuffins
Rabarbermuffinsmed mørk chokolade. Dejen til hornene er lavet med kærnemælk, der gør dem bløde og svampede, og så er de fyldt med syrlige rabarber og en sød marcipan-vaniljeremonce, rullet sammen og til sidst drysset med hakkede mandler
Min favorit er nok rabarbermuffinen (jeg elsker alt medrabarber), min mors yndlings var dem med chokolade, og Malthe var vild med hvid chokolade & hindbær
Den portion rabarber som vi høstede i sommerhuset i weekenden bliver brugt med omhu og er blevet lavet til både rabarbermuffins i kop og til denne rabarbersuppe, som vi har nydt iskold sammen med en kugle vaniljeis på en ganske almindelig mandag aften
Men så var der lige nogle rabarber ude i haven og noget chokolade, som "gerne" ville bruges, og så blev jeg nødt til at kaste mig igang med nogle muffins