Rabarberkage. Bland mel, vaniljesukker, kokosmel og bagepulver sammen i en anden skål, og tilsæt smør/sukker blandingen samt æg og mælk og til sidst rabarberne
Anledningen til kagen var, at min mor og hendes veninde skulle hentes i lufthavnen efter en ferie i Sydfrankrig, dermed kunne kagen passende nydes af os alle - i godt selskab
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
For en bageform med bagepapir og fordel dejen i formen med en dejskraber. Skær rabarberne i mindre stykker og kom dem i en gryde med sukker og vaniljesukker
Bland rabarberstykkerne medkokosmel, æggehvide og sukker, og rør det hele sammen. Tilsæt kokosmel. Opskriften er fra Meyers, og er dejlig frisk og saftig med kokosen
Vend forsigtigt kokosmelet i marengsen med en ske. Pisk æggehviderne stive med en elpisker, og tilsæt flormelis lidt ad gangen, til massen er helt stiv og blank
Margarine og sukker piskes luftigt, og blandes med Mel, kokosmel, havregryn og bagepulver. Jeg er ikke selv en af de privilegerede, med egen køkkenhave, men til gengæld er jeg så heldig at have både familie og venner, med overskud i deres