Rabarberkagermedkokos. Sauteret spidskål med feta og kapers. Kold kartoffelsalat med creme fraiche. 1 spidskål 2 æbler 1 dl mandler ½ granatæble dressing. 1½ kg kogte kartofler 4 dl creme fraiche (18%) 1 tsk paprika ½ spsk dijon sennep 1 tsk citronsaft. Forloren hare med vildtsovs 500 gr. hakket kalv og flæsk 1 dl. rasp 2 æg 2½ dl mælk salt og peber 50 g bacon i skiver. feta i tern salt og peber 1 tomat. 1 dl mandler. 1½ kg kogte kartofler
Rabarberkagermedkokos. Sauteret spidskål med feta og kapers. Kold kartoffelsalat med creme fraiche. 1 spidskål 2 æbler 1 dl mandler ½ granatæble dressing. 1½ kg kogte kartofler 4 dl creme fraiche (18%) 1 tsk paprika ½ spsk dijon sennep 1 tsk citronsaft. Forloren hare med vildtsovs 500 gr. hakket kalv og flæsk 1 dl. rasp 2 æg 2½ dl mælk salt og peber 50 g bacon i skiver. feta i tern salt og peber 1 tomat. 1 dl mandler. 1½ kg kogte kartofler
Rabarberkagermedkokos. Sauteret spidskål med feta og kapers. Kold kartoffelsalat med creme fraiche. 1 spidskål 2 æbler 1 dl mandler ½ granatæble dressing. 1½ kg kogte kartofler 4 dl creme fraiche (18%) 1 tsk paprika ½ spsk dijon sennep 1 tsk citronsaft. Forloren hare med vildtsovs 500 gr. hakket kalv og flæsk 1 dl. rasp 2 æg 2½ dl mælk salt og peber 50 g bacon i skiver. feta i tern salt og peber 1 tomat. 1 dl mandler. 1½ kg kogte kartofler
Rabarberkagermedkokos. Sauteret spidskål med feta og kapers. Kold kartoffelsalat med creme fraiche. 1 spidskål 2 æbler 1 dl mandler ½ granatæble dressing. 1½ kg kogte kartofler 4 dl creme fraiche (18%) 1 tsk paprika ½ spsk dijon sennep 1 tsk citronsaft. Forloren hare med vildtsovs 500 gr. hakket kalv og flæsk 1 dl. rasp 2 æg 2½ dl mælk salt og peber 50 g bacon i skiver. feta i tern salt og peber 1 tomat. 1 dl mandler. 1½ kg kogte kartofler
Rabarberkagermedkokos. Sauteret spidskål med feta og kapers. Kold kartoffelsalat med creme fraiche. 1 spidskål 2 æbler 1 dl mandler ½ granatæble dressing. 1½ kg kogte kartofler 4 dl creme fraiche (18%) 1 tsk paprika ½ spsk dijon sennep 1 tsk citronsaft. Forloren hare med vildtsovs 500 gr. hakket kalv og flæsk 1 dl. rasp 2 æg 2½ dl mælk salt og peber 50 g bacon i skiver. feta i tern salt og peber 1 tomat. 1 dl mandler. 1½ kg kogte kartofler
Rabarberkagermedkokos. Sauteret spidskål med feta og kapers. Kold kartoffelsalat med creme fraiche. 1 spidskål 2 æbler 1 dl mandler ½ granatæble dressing. 1½ kg kogte kartofler 4 dl creme fraiche (18%) 1 tsk paprika ½ spsk dijon sennep 1 tsk citronsaft. Forloren hare med vildtsovs 500 gr. hakket kalv og flæsk 1 dl. rasp 2 æg 2½ dl mælk salt og peber 50 g bacon i skiver. feta i tern salt og peber 1 tomat. 1 dl mandler. 1½ kg kogte kartofler
Rabarberkagermedkokos. Sauteret spidskål med feta og kapers. Kold kartoffelsalat med creme fraiche. 1 spidskål 2 æbler 1 dl mandler ½ granatæble dressing. 1½ kg kogte kartofler 4 dl creme fraiche (18%) 1 tsk paprika ½ spsk dijon sennep 1 tsk citronsaft. Forloren hare med vildtsovs 500 gr. hakket kalv og flæsk 1 dl. rasp 2 æg 2½ dl mælk salt og peber 50 g bacon i skiver. feta i tern salt og peber 1 tomat. 1 dl mandler. 1½ kg kogte kartofler
Rabarberkagermedkokos. Sauteret spidskål med feta og kapers. Kold kartoffelsalat med creme fraiche. 1 spidskål 2 æbler 1 dl mandler ½ granatæble dressing. 1½ kg kogte kartofler 4 dl creme fraiche (18%) 1 tsk paprika ½ spsk dijon sennep 1 tsk citronsaft. Forloren hare med vildtsovs 500 gr. hakket kalv og flæsk 1 dl. rasp 2 æg 2½ dl mælk salt og peber 50 g bacon i skiver. feta i tern salt og peber 1 tomat. 1 dl mandler. 1½ kg kogte kartofler
Rabarberkagermedkokos. Sauteret spidskål med feta og kapers. Kold kartoffelsalat med creme fraiche. 1 spidskål 2 æbler 1 dl mandler ½ granatæble dressing. 1½ kg kogte kartofler 4 dl creme fraiche (18%) 1 tsk paprika ½ spsk dijon sennep 1 tsk citronsaft. Forloren hare med vildtsovs 500 gr. hakket kalv og flæsk 1 dl. rasp 2 æg 2½ dl mælk salt og peber 50 g bacon i skiver. feta i tern salt og peber 1 tomat. 1 dl mandler. 1½ kg kogte kartofler
Rabarberkagermedkokos. Sauteret spidskål med feta og kapers. Kold kartoffelsalat med creme fraiche. 1 spidskål 2 æbler 1 dl mandler ½ granatæble dressing. 1½ kg kogte kartofler 4 dl creme fraiche (18%) 1 tsk paprika ½ spsk dijon sennep 1 tsk citronsaft. Forloren hare med vildtsovs 500 gr. hakket kalv og flæsk 1 dl. rasp 2 æg 2½ dl mælk salt og peber 50 g bacon i skiver. feta i tern salt og peber 1 tomat. 1 dl mandler. 1½ kg kogte kartofler