Kagen er nem at lave, men tager lidt tid, da der skal laves både bund, kompot og marengs. Da vi begge elsker lakrids, tilsatte vi lakridspulver til marengsen, hvilket gav et rigtig godt resultat
Super lækker rabarberkage, hvor du får en fugtig tung sandkagebund, en lækker let syrlig midte af rabarberkompot, som er toppet af med et godt lag sød marengs
Marengslåget er sprødt på toppen og blødt inden i. Fordel derefter marengsmassen over kagen og bag den i yderligere 20-25 min. ved 175°C til marengslåget er gyldent og sprødt
Marengstopping. Fordel marengsmassen oven på kagen. Marengstopping. Bag kagen i ovnen 1-1½ time, Hvis marengsen bliver for mørk så læg et stykke sølvpapir over
Related PostsGlutenfri bondepige med slørGlutenfri ÆblekageGlutenfri nøddekage med blåbærcremeGlutenfri RødbedebrownieGlutenfri rabarberkage med marengs
Rabarberkage med marengslåg. Året første rabarber bliver altid brugt til en rabarberkage. Dvs en sukkerbrødsbund med marengslåg, hvor der lige under og i låget er rabarber skåret i små stykker