Rabarberkage marengs opskrifter

Rabarberkage med marengs

Rabarberkage med marengs

Kagen er nem at lave, men tager lidt tid, da der skal laves både bund, kompot og marengs. Da vi begge elsker lakrids, tilsatte vi lakridspulver til marengsen, hvilket gav et rigtig godt resultat
Rabarberkage med marengs

Rabarberkage med marengs

Super lækker rabarberkage, hvor du får en fugtig tung sandkagebund, en lækker let syrlig midte af rabarberkompot, som er toppet af med et godt lag sød marengs
Glutenfri rabarberkage med marengs

Glutenfri rabarberkage med marengs

Vi har sammensat denne skønne glutenfri rabarberkage, som består af en dejlig saftig bund, et lag af friske rabarber og et marengslåg til at slutte af
Glutenfri Rabarberkage med marengs

Glutenfri Rabarberkage med marengs

Marengslåget er sprødt på toppen og blødt inden i. Fordel derefter marengsmassen over kagen og bag den i yderligere 20-25 min. ved 175°C til marengslåget er gyldent og sprødt
Rabarberkage med maregns

Rabarberkage med maregns

Marengsen vendes på kagen og bages i 20 min. ved 180 grader (150 grader for varmluftsovn) til marengsen er gylden
Rabarberkage

Rabarberkage

Marengstopping. Fordel marengsmassen oven på kagen. Marengstopping. Bag kagen i ovnen 1-1½ time, Hvis marengsen bliver for mørk så læg et stykke sølvpapir over
Glutenfri Havregrynskager

Glutenfri Havregrynskager

Related PostsGlutenfri bondepige med slørGlutenfri ÆblekageGlutenfri nøddekage med blåbærcremeGlutenfri RødbedebrownieGlutenfri rabarberkage med marengs
Rabarber i lange stængler.

Rabarber i lange stængler.

Rabarberkage med marengslåg. Året første rabarber bliver altid brugt til en rabarberkage. Dvs en sukkerbrødsbund med marengslåg, hvor der lige under og i låget er rabarber skåret i små stykker
Rabarberkage med marengs

Rabarberkage med marengs

Sæt rabarberkagen i ovnen og bag den i ca. Mens den varmer op laves marengsen. Madopskrifter › Kager › Rabarberkage

Rabarberkage med kokosmarengs

Vend forsigtigt kokosmelet i marengsen med en ske. Fordel kokosmarengsen på toppen af kagen. Tænd ovnen på 180°

Rabarberkage med marengstop

Skær den skyllede og derefter aftørrede rabarber i 1-2 cm store stykker og vend dem sammen med nøddekernerne i marengsen