Denne gang har jeg forsøgt mig med en yoghurt is medrabarber, som er lavet uden ismaskine. Kom yoghurt og rabarberkompot i en blender og kør det til en ensartet masse
Opskriften ligger tæt op af originalen, dog har jeg erstattet Sukrin Gold med stevia, olivenolien med kokosolie og den græske yoghurtmed laktosefri creme fraise
Den er både sød og let syrlig på samme tid, hvilket gør den helt perfekt til både søde pandekager, vafler, is, yoghurt, ost eller andre lækre og sommerlige, søde desserter
Pisk æggeblommer med sukker til det er luftigt, pisk den bløde margarine i og tilsæt yoghurten. I opskriften bruger vi hjemmelavet kokosyoghurt, men den kan erstattes af sojayoghurt
Rabarberkompotten er perfekt som topping ovenpå skyr, yoghurt m. Bland vaniljekornene med lidt sukker og kom blandingen, samt resten af rørsukker og Sukrin i gryden
Vi spiste rabarberkompot til morgenmad på skyr, yoghurt, ymer og oven på ostemaden. Men rabarberkompot smager også pragtfuldt som tilbehør, til alt fra kylling til frikadeller