Læg røstipandekagernepå en pande med olie og steg dem gyldne ved middel varme. Opskriften påreste-røstierne giver et helt udmærket resultat, og du slipper for madspild, ren win-win
For nogle uger siden vendte alt sig på hoved i min hverdag, og i sådanne tider har man virkelig bare brug for to ting nemlig massere af kram og massere af pandekager, så jeg tog hjem til min mor og stedfar, fik bunkevis af kram og lavede stakkevis af pandekager til os alle tre
med kartoffelmos, røsti, kogte eller bagte kartofler eller hvad du har lyst til. Fandt denne i kladder - har ikke fået uploadet den, da jeg ikke havde fået lagt billeder på - denne er fra før vi hev vores køkken ned, men mens vi lå i byggerod på grund af vandskade under gulvet i det meste af huset
På en lille pande varmes. Jeg har flere gange læst om bønnefritter på diverse. ikke leve af bønner alene, så der blev også lavet grønsagsrøsti med fetaost
En pande varmes godt op med lidt olie og røstiene steges påpanden indtil de er gyldne. Retten fungerer både som aftensmad og en nem frokost dagen efter, hvor jeg ellers til tider har svært ved at finde på, hvad jeg skal erstatte mit højtelskede rugbrød med
De blev formet på spækbrættet ved håndkraft og brunet på begge sider på en pande i lidt olie. (Har altid tænkt jeg kunne presse væde nok ud, uden at bruge klæde)Det var på tide med et nyt forsøg
KOM EN DEL OLIE PÅ EN PANDE OG OG PRES DE REVET KARTOFLER SAMMEN . KARTOFFEL RÖSTI . DET SMAGER ALTSÅ BARE 10 GANGE BEDRE NÅR MAN SELV LIGE RIVER ET PAR KARTOFLER OG LØG TIL SÅDAN EN RÖSTI
Gulerods røsti med krydrede k. Skær forårsløgene i mindre skiver, varm en pande op og steg forårsløg og to fed hvidløg i lidt olie (De Fodmaps som findes i hvidløg, vil ikke komme ud i olie men kun i vand, da de Fodmaps der er vandopløselige vil ende ud i vandet på din pande, og tilføje det til maden
Gulerods røsti med krydrede k. Rist pinjekernerne på en tør pande indtil de bliver let brune. Derfor må jeg gøre opmærksom på, at dette indlæg er sponsoreret