2 æg. 2 æg. De her squash rosti er de lækreste rosti jeg har smagt. En af grundende til jeg er så fan, er muligvis, fordi jeg genrelt ikke bryder mig om rosti, og de her minder lidt, men ikke voldsomt, om de traditionelle rosti vi kender
FIND OS PÅ FACEBOOK OG FÅ NYE OPSKRIFTER DIREKTE SOM STATUSOPDATERING. 1 æg. 1 æg. FORORD. Flere steder har vi også bemærket dette på burger-restauranter, hvor man bruger röstien som top eller både top og bund på burgeren
) De kan endda bruges som et indslag i en forret, som den fulde opskrift her nedenfor lægger op til. Opskriften på reste-røstierne giver et helt udmærket resultat, og du slipper for madspild, ren win-win
Det smager lidt som røsti eller Pommes Rösti – som det vel rigtigt hedder. Jeg har læst en del forskellige opskrifter, og har taget lidt fra forskellige og det blive så til dagens prøvestegning
Dagens ret er en let hverdagsret, hvor man laver en en slags kartoffelpandekage/røsti som bund og ovenpå den kommer man frisk spinat, tomatskiver og til sidst et drys fetaost
Relaterede indlæg. 4 æg. 4 æg. For nogle uger siden vendte alt sig på hoved i min hverdag, og i sådanne tider har man virkelig bare brug for to ting nemlig massere af kram og massere af pandekager, så jeg tog hjem til min mor og stedfar, fik bunkevis af kram og lavede stakkevis af pandekager til os alle tre
Jeg fik inspirationen, da min søster efterspurgte en sund udgave på nogle "Røsti" man kan købe på frost, som er lavet på kartoffel, med krydderier i og derefter friturestegt
Her smagte jeg blandt andet røsti med pocheret æg og rødbedehollandaise, banan french toast, avocadomadder, foodporn-værdige brombærpandekager med pistacie mascarpone og lækker kaffe
Jeg havde gulerødder liggende i min grøntsagsskuffe, så denne gang blev det rene gulerods røsti med frisk persille, tørret timian, forårsløg, salt, peber og et enkelt æg
Jeg kunne faktisk blive ved med at tale godt for de her skønne rosti, men så må jeg jo også hellere være ærlig og indrømme, at det er min fars kæreste, Pauline, og ikke mig der har været kreativ denne gang Dog fik jeg lov til at hapse opskriften og dele den med jer herinde på bloggen