Men i daglig tale bliver røræg også brugt om æg og mælk der tilberedes over vandbad – æggestand – og om æggeblomme rørt med sukker i en kop – æggesnaps
Et lille tip tilrøræg, er at tilsætte en lille klat creme fraiche når æggene er næsten ved at være færdige på panden, det gør røræg virkelig lækkert cremet
Anret med rugbrød, rucola, laksen placeret tilfældigt ovenpå salaten, røræg. Sommeren er kommet til Danmark og hvad er bedre end at nyde det med en god gang fisk
Panden tages af varmen og der røres godt rundt, så det ikke ender ud i røræg. Carbonara er nok én af de italienske pastaretter, hvor der er mest palaver omkring hvilke ingredienser der hører sig til
Hvis man hælder brandvarm chokolade i sine æggeblommer, vil de klumpe og blive tilrøræg - derfor smeltes chokoladen over vandbad, så den ikke bliver meget varm, og den får lov at køle lidt, før den blandes i æggene
Pisk æggene sammen i en skål/glas og kom det på halvdelen af panden og steg som røræg. Efter vi fik rispilaf for noget tid siden har jeg haft lyst til at prøve igen
Æggene omrøres hurtigt i fordybningen, hvor de hurtigt stivner og begynder at minde om røræg. Den anden dag stod menuen på stegte nudler, hvilket egentlig var på menuen indtil jeg opdagede en rest kogte ris fra i søndags
Anretningen består af røget laks med krydderurte-røræg og to slags fyldte æg. Jeg lavede denne anretning til min mor og jeg - kun suppleret af godt brød fra bageren
I denne fordybning hældes de sammenpiskede æg og der røres med en ske, så massen ligner lidt røræg. Når vi får ris koger jeg altid til fire personer, da det er en nem "rest" at få brugt i nye sammenhænge
Pisk æggeblommerne ud i (hvis saucen er for varm får du røræg - ikke rart). Tilsæt fløden og lad det koge ind til cirka halvdelen, imens du skruer godt ned for varmen