Røræg over vandbad opskrifter

Røræg

Røræg

Men i daglig tale bliver røræg også brugt om æg og mælk der tilberedes overvandbad – æggestand – og om æggeblomme rørt med sukker i en kop – æggesnaps
Dooley's-mousse med karamelliseret nøddeknas

Dooley's-mousse med karamelliseret nøddeknas

Hvis man hælder brandvarm chokolade i sine æggeblommer, vil de klumpe og blive til røræg - derfor smeltes chokoladen overvandbad, så den ikke bliver meget varm, og den får lov at køle lidt, før den blandes i æggene
Brownie Påskeæg

Brownie Påskeæg

Men dem kan du jo bare trylle om til æggekage, røræg eller noget andet. Smelt chokolade og smør sammen overvandbad og lad det køle lidt af
Sommerferie brunch

Sommerferie brunch

- Røræg. Smelt smør og chokolade overvandbad i en gryde. - Når Baconen er den ønskede farve tages de ud og lægges direkte over på noget køkkenrulle
Hollandaise sauce

Hollandaise sauce

Æggemassen må ikke komme til at koge, fordi så har du røræg. Smelt smørret som beskrevet ovenover dog gerne lidt varmere

Røræg

Røræg er ikke raketvidenskab, men det er der jo reelt set ikke noget, der er – ud over raketvidenskab … Alt er nemt, når man ved, hvordan man gør