Røræg Men i daglig tale bliver røræg også brugt om æg og mælk der tilberedes overvandbad – æggestand – og om æggeblomme rørt med sukker i en kop – æggesnaps Hurtig Mums
Dooley's-mousse med karamelliseret nøddeknas Hvis man hælder brandvarm chokolade i sine æggeblommer, vil de klumpe og blive til røræg - derfor smeltes chokoladen overvandbad, så den ikke bliver meget varm, og den får lov at køle lidt, før den blandes i æggene The Big Meowski
Brownie Påskeæg Men dem kan du jo bare trylle om til æggekage, røræg eller noget andet. Smelt chokolade og smør sammen overvandbad og lad det køle lidt af Marie Josiasen
Sommerferie brunch - Røræg. Smelt smør og chokolade overvandbad i en gryde. - Når Baconen er den ønskede farve tages de ud og lægges direkte over på noget køkkenrulle TopHøjt
Hollandaise sauce Æggemassen må ikke komme til at koge, fordi så har du røræg. Smelt smørret som beskrevet ovenover dog gerne lidt varmere Tabernes Opskrifter
RørægRøræg er ikke raketvidenskab, men det er der jo reelt set ikke noget, der er – ud over raketvidenskab … Alt er nemt, når man ved, hvordan man gør Drop slankekuren