Du kan også lave rørægiovnen. Sæt fadet iovnen – skub rundt i massen med jævne mellemrum – hvor længe de skal stå afhænger af antallet af æg og fadets størrelse/dybde
Hvis man hælder brandvarm chokolade isine æggeblommer, vil de klumpe og blivetilrøræg - derfor smeltes chokoladen over vandbad, så den ikkebliver meget varm, og den får lov at køle lidt, før den blandes i æggene
Æggene omrøres hurtigtifordybningen, hvor de hurtigtstivner og begynder at minde om røræg. De skal dog lige drysses med sesamfrø inden de sættes iovnen
På underbollen kommes røræg og ketchup, derefter bøf, bacon og løg/osteblandingen. Når det hele begynder at være klart flækkes burgerbollerne og ristesiovnen
Jeg har i lang tid holdt miglidt fra at lave omeletter, for de altid sprækkede for mig, og så opgav jeg og lavede det til scrambled eggs (røræg) i stedet
Jeg lover jer at i får opskriften på de buttede banapandekager og oatmealet (sund grødmasse med frugt, nødder og mørkchokolade), som noget af det første så snart jeg får tid
Kog mælken med citronsaft og skal tilkogepunktetPisk æggeblommerne med sukker, vanilje og maizenaSmid den tomme vaniljestangi mælkenNår mælken er kogende varm siesvaniljestang og citronskal fra og hældes i æggesnapsen under kraftigpiskning (eller koagulere blommerne og du får røræg)