Røget skinke glasseret opskrifter

Ideer til madpakker

Ideer til madpakker

Fiskefrikadeller, tun, torskerogn, røget ørred, laks, dampet. Vælg hellere en skinke, her kan man skære fedtkanten af, hvis
Rejseguide for foodies – top 3 rejsedestinationer 2017

Rejseguide for foodies – top 3 rejsedestinationer 2017

”KABANOSY” – er en tynd, lang pølse, som er tørret og let røget. Blandt kød og fjerkræ er skinke noget af det, som spises mest, for eksempel som deres Chicon au gratin – som er skinke og endivie eller julesalat med bechamelsauce og ost
Maddagbog 5:2 6 ud af 6

Maddagbog 5:2 6 ud af 6

1/3 ristebrød, 30 gram smør,1 skv skinke, 1 æg,karse, vesterhavsost,mayo 20 gram,100 gram agurk , 1 ring peberfrugt. Ristebrød 1/6 del, smør 20 gram, røget hellefisk 45 gram, agurk 45 gram, brie 30 gram. Ristebrød 1/6, 1/2 kokkens favorit pølse, brie 30 gram , smør 10 gram , mayo 10 gram, røget ørred 40 gram, grønne bøner 20 gram, 1 tsk rød pesto
Hollandsk mad...anden del.

Hollandsk mad...anden del.

Det hele bliver blandet godt og kan serveres med et stykket røget medister og en mørk sovs til hvis man er til sovs
Madplan uge 15 - Pasta

Madplan uge 15 - Pasta

meget nem pastaret med masser af forårets grøntsager og lækker, røgetskinke. Røget Laksmed Ricotta. Pasta medSquash, Ærter og Skinke
Madplan uge 18 - Italien

Madplan uge 18 - Italien

røget. skinke (strimler eller skiver). røget. skinke (strimler eller skiver). De fleste er. vilde med italiensk mad, så hvorfor ikke tage en hel uge, hvor det er på

Søndagsbrunch på Klassisk Bistro

Rullepølse, hamburgerryg og en røgetskinke, dertil div. Klassisk Bistro i Jægergaardsgade slapper af om søndagen ved at invitere til brunch, der er 2 seetings den første kl

Torsdag

Et salatblad med en frisk neutral smøreost og røget laks er et godt alternativ, eller hvad med kylling, mango og rød peberfrugt i strimler

Eva-Andreas Frugtsennep

Personligt synes også, at det fungere ret godt til røget fisk. I new Orleans fås frugtsennep med mange forskellige smage og det anvendes til kylling, stege, skinke og i sandwiches, kort sagt kan det peppe det meste kød op

Lad saltbøssen stå

Røget kød og fisk. Skinke. Salt er en af vores 5 grundsmage sammen med sødt, surt, bittert og umami. Disse skal helst være til stede i større eller mindre grad i din mad, for at smagsindtrykket er balanceret og harmonisk