Start med at stege baconskiverne sprøde på en pande og sæt dem derefter tilside. Krydr koteletterne med salt og peber, kom nu smør på panden og steg koteletterne et halvt til et helt minutstid på begge sider
Hamburgerryg er en udskæring af svinekam eller svineryg, som er saltet og røget. På billedet her har jeg serveret rosenkål med bacon og kastanjer, en hvid sauce og kogte kartofler
røget laks. Tærte med kylling, bacon og championer. bacon. Bage tærten i en forvam ovni ca. Championer. Tærte med kartoffel, bacon og gedeost Æggemasse
Du kan tilføje en anelse fint hakket røgetbacon, som skulle komme i med hvidløget. Det er ikke grænser for hvad du kan fylde på disse brød med, jeg laver dem tit med finthakkede løg/tomat, tomatpuré/gedeost/basilikumiovn eller spinat/feta/hvidløg på panden med parmesan over
Servér kødet med de ovnstegte kartofler, det sprøde bacon, den lækre rødvins-vildtsauce, den sprøde waldorfsalat, tyttebærmarmelade og et godt glas rødvin – så bliver det ikke bedre