rødvinssauce, hele, stegte svampe og forårsløg og kogte kartofler. Med hensyn til mortensaften så er den ”rigtige” spise her slet ikke and, men gåsesteg, for ifølge legenden gemte den meget hellige og ydmyge Sankt Martin – i Danmark kaldet Morten – sig i en gåsesti, fordi han ikke ville forfremmes til biskop
♡ Rødvinssaucemedsvampe. Rigtig mange hopper nemlig ikke længere på industriens årelange og dyrt betalte kampagner, med påstande om mælks sureværne sundhed og absolutte nødvendighed
Deres Wellington med Seitan og rødvinssauce er ret populær – og bestemt også lækker. Foruden den fik vi fyldte crepes medsvampe, en indisk inspireret “okse”ret med brød og aioli (nok en af de bedste aioli jeg har smagt) og en skøn, cremet risotto, som helt klar kan anbefales til alle de glade risotto-elskere
Saucen dertil plejer at være en gastrique (se opskriften her på Vild Med Mad) eller en rødvinssauce (som er kogt meget ind til en konsistens som sirup)