Rødvinssauce fløde timian opskrifter

Rødvinssauce

Rødvinssauce

Men egentlig er rødvinen jo blot en ingrediens på lige fod med fond og fløde, og faktisk kan fløden nemt have været den dyreste ingrediens i sovsen
Sprødstegt lammekrone serveret m. grillede rodfrugter, grillede skalotter, semi tørrede tomater og rødvinssauce.

Sprødstegt lammekrone serveret m. grillede rodfrugter, grillede skalotter, semi tørrede tomater og rødvinssauce.

Man kan tilsætte lidt fløde hvis saucen er lidt bitter/syrlig. Olivenolie2 fed hvidløg1 håndfuld hakkede frisk krydderurter (Jeg brugte timian, oregano og en smule rosmarin)Himalaya saltPeberBlend mandler, sesam, hvidløg, olie, og krydderurter så det bliver som krummer/rasp. Rødvinssauce2 løg hakket, 1 porre i fine ringe,1 gullerod i tern,2 fed hvidløg hakket,5 dl rødvin5 dl fond(fløde) (ikke 100% paleo)OlivenolieHimalaya saltPeberVarm olivenolien i en tykbundet gryde, svits løg, porrer og gulerødder i ca. 1 håndfuld hakkede frisk krydderurter (Jeg brugte timian, oregano og en smule rosmarin)
Lammekrone

Lammekrone

Rødvinssauce. Man kan tilsætte lidt fløde hvis saucen er lidt bitter/syrlig. Olivenolie2 fed hvidløg1 håndfuld hakkede frisk krydderurter (Jeg brugte timian, oregano og en smule rosmarin)Himalaya saltPeberBlend mandler, sesam, hvidløg, olie, og krydderurter så det bliver som krummer/rasp. 2 løg hakket, 1 porre i fine ringe,1 gullerod i tern,2 fed hvidløg hakket,5 dl rødvin5 dl fond(fløde) (ikke 100% paleo)OlivenolieHimalaya saltPeber. 1 håndfuld hakkede frisk krydderurter (Jeg brugte timian, oregano og en smule rosmarin)
Coq au vin blanc

Coq au vin blanc

Vi er ikke så vilde med rødvinssauce herhjemme, hvorfor vi vil altid laver denne klassiker med hvidvin og det er altid en succes

Rødvin sauce

sammen fremgangs måde som rødvinssaucen der tilsættes bare mere fløde mindre bouillon. Fløderødvins sauce