Jeg havde brug for noget nyt tilbehør til en hovedret, og det skulle gerne være en løgkompot. Denne løgkompot smager utroligt godt, for der er en god harmoni mellem det sure og det søde
Rødløg skæres i både. Han ville hellere have rabarber kompot ved siden af. 2 kyllingelår (både over og underlår)5 stilke rabarber, ca 50 g2 rødløg1 dl vand2 spsk honning +1 spsk½ øko citron, saft og skal1 tsk stødt nilliker1 tsk stødt allehåndesalt + friskkværnet peberKyllinge lårene rengøres, og lægges i bunden af et ildfast fad. 2 rødløg
Rødløg og hvidløg svitses ved svag varme i lidt olie i en tykbundet gryde. Jeg følger GRØD flittigt på Facebook og Instagram, og der er ingen grænser for, hvor lækkert de kan få alle mulige grødtyper, toppings, kompotter, risottoer, bygottoer m
Hæld hvidvin over, og lad rødløgene dampe, til de er helt møre. Og løgkompot og kartoffel-jordskokmos kan sagtens anvendes til tilbehør til andre retter