Bland rødbedetern sammen med æbletern og dressingen, så alle æbletern for en lyserød farve. Bland dressingen ved at piske vand, olie, æbleeddike og honning sammen
Dressingen røres sammen af de resterende ingredienser og blandes sammen med rødbede og æble. Så hvis du ikke er til bitre ting, så kan du med fordel skifte tahin ud med sojayoghurt
Pisk dressingen sammen, smag den godt til med salt og peber og vend den med salaten. Udkern og snit pærerne i tern eller i tynde både og bland de to ting med salaterne
Rødbedesalatmed ramasjang. Denne her rødbedesalat gør det fint ud for en hel frokost. Det får den her til fulde med både en skøn dijondressing om perlebyg og de fine krydrede rødløg marineret i garam masala – et indisk krydderi
Pærer og bær giver en super god smag sammen med, og jeg vil faktisk anbefale, at man bruger frosne bær, fordi saften efter optøning nærmest virker som en slags dressing vendt rundt i salaten
Fennikel vandmelon salatGræsk salat a la PaleolivetJordskok-salatRevet rødbedesalatFintrevetrødbedesalatmedvindruerRødbedesalatmed stjerne-anisRødkålssalat med mandarin og karseSalat med skorzonerrødderSpidskålssalat med abrikoserSpidskålssalat (Lilla) med gulerødder og blommerSpiralsalat med kinaradisseSuper salat m spidskål, fennikel og ristede mandler