Rødbeder og kartofler i ovn opskrifter

Rodfrugter i ovn

Rodfrugter i ovn

Jeg bruger kartofler – selvsagt – gulerødder, jordskokker, pastinakker, persillerødder, rødbederog søde kartofler, som jeg skærer ud i både, skiver, halve eller større ogmindre stænger – ligesom pommes frites
Bagte rodfrugter med honning

Bagte rodfrugter med honning

Jeg havde ellers lige fundet halstørklæde og støvler frem. Vask, skræl og ordn alle rodfrugter. små kartofler
Biksemad

Biksemad

Den mest almindelige måde at få serveret biksemad på er nok med spejlæg, rødbederog HP-sauce eller engelsk sauce og måske ketchup

Cremet kartoffelmos med rødbede facon!

Tilsæt de grøntsager du nu lige har lyst til (måske lidtknoldselleri, pastinak, gulerødder, rødbeder, ærter, blomkål og andre gode grøntsager) i mosen

Rødbedefad med bagt torsk

Bagetid for rødbederogkartofler Ca. Drys med halvdelen af saltet og fordel rødbedernekartoflerne
Raggmunk med flæsk

Raggmunk med flæsk

Istedet for rødbederspiser man selvfølgeligLingonsylt (tyttebærmarmelade) til. Skræl kartoflerne, de er helt sikkert bedst skrællede, men om man har fået et parti nye kartofler, kan man nøjes med at skylle og skure dem med en ren køkkensvamp under koldt vandt

kylling i stegeso

Skræl kartofler, gulerødder, rødbeder, løg, rødløg oghvidløg. Sæt låget på stegesoen og sæt den i en kold ovn
Oksesteg med Rodfrugter

Oksesteg med Rodfrugter

jordskokker, rødbeder,. Det gør du ved at komme kødet i en frysepose (der findes poser som er beregnet tilmarinering) sammen med rødvin, timianfrisk presset hvidløg samt salt og peber
Sunde chips

Sunde chips

På msns aktivside fandt jeg inspirationtil sunde chip, alle de chips de vise var med rødbeder, jordskokker og sådan noget

Stegt flæsk med persillesovs

Server det hele med lidtrødbeder. Når kartoflerne er godt i gang ogimens du render og vender flæsk, begynder du at gøre klar til sovsen
Stegt flæsk med persillesovs

Stegt flæsk med persillesovs

Flæsket blev serveret med hjemmelavede rødbederogyndlingsøllen Duchesse de Bourgogne som er en vidunderligsyrlig-sød ledsager til det salte fede flæsk

Kong Fidde's livret / Luksus-biksemad

Har valgt at servere retten med spejlæg ogrødbeder, men ellers serveres den med rødbeder, rå løg, oghårdkogte æg alt finthakket