Skær rødbederne i små mundrette tern og vend dem i lidt olivenolie, citronsaft, salt og peber. Læg de skivede avocado og røde grapetern ovenpå og til sidst runde marinerede løgringe
Marinerede rødbedespirerRødbedespirerÆblemostCitronsaftOlivenlieSkyl og rens spirerne og lad dem marinere en times tid i lidt æblemost og olivenolie, smagt til med citronsaft, salt og peber
Hverken rødbeder eller selleri er grøntsager, der gør meget væsen af sig. Hæld lidt aioli over og bøj de marinerede rødbedeskiver dekorativt sammen på toppen
Disse lækre rødbeder smager super til alt kød lige fra kylling til fisk, og er super lette at lave ( med fordel dagen før, så de kan trække i lagen)Kog rødbederne i saltet vand ca 45 mln, og giv dem et chok ved at hælde koldt vand over dem Skær dem i tern og hæld en marinade lavet af sennep,sukker,olie,eddike ,salt og peber over dem mens de er varme og lad dem trække et par timer Lige før servering drysses feta og pinjekerne over Mums ca 45 ml
Opskriften var igen fra ‘Sæson for god smags’ hjemmeside, og bestod af friske rødbeder, rucola, æble, valnødder og feta, som blev vendt i en æbleeddikke dressing