Jeg bruger kartofler – selvsagt – gulerødder, jordskokker, pastinakker, persillerødder, rødbeder og søde kartofler, som jeg skærer ud i både, skiver, halve eller større og mindre stænger – ligesom pommes frites
Men næ nej, solen skinner – og det bliver den forhåbentlig ved medlidt endnu. flydende honning. Har du lagt mærke til, at vejret har været vildtsommerligt her det sidst par dage
Gode kildertilBetain og Cholin er magert kød, æg, grov fuldkorn, skaldyr, rødbeder og selvfølgelig jordnødder, inklusiv den tynde "skalfilm" (altså ikke den hårde skal, som man knækker for at få nødden ud-dén må du ikkespise
Rødbeder er jo altidlidt af en udfordringi køkkenet, i hvert fald hvis du spørger mig. Jeg var ræd for, om jeg skulle ende medpink hænder, køkkenborde og skåle, men det var heldigvisikketilfældet
Du kan derfor også sagtens bage det her brød og bare selv tilføje rodfrugterne, dog kan det være trickymedrødbedernefordifrisk rødbede vil nok farve brødet væsentligt mere, så man får et nærmest lilla / lyserødt brød
Hæld resten af vinen og fonden på, dæk med låg eller stanniol og sæt gryden iovneni ca. Imens smeltes lidt smør på en pande og rødderne vendes nu her i og varmes igennem, glaser dem nu medhonning og balsamico og smag tilmed S&P
Rødbeder er jo altidlidt af en udfordringi køkkenet, i hvert fald hvis du spørger mig. Jeg var ræd for, om jeg skulle ende medpink hænder, køkkenborde og skåle, men det var heldigvisikketilfældet