Rødbeder gulerødder opskrifter

Madmuffins med gulerødder, kerner og feta

Madmuffins med gulerødder, kerner og feta

Jeg har lavet mine med gulerødder, solsikkekerner og hørfrø. Madpakkesalat med alt godt / Grove pølsehorn med gulerødder og kerner / Boller med oliven og soltørrede tomater / Pirogger med karry-kål og gulerødder / Morgenmadsmuffins med banan og mysli
Quinoasalat med bagte rødbeder

Quinoasalat med bagte rødbeder

Skræl rødbeder og gulerødder og skær i mundrette stykker.   500 g rødbeder. 500 g gulerødder. Vend grøntsagerne med olie og fordel dem på en bageplade med bagepapir
Mad der varmer: Wienergryde

Mad der varmer: Wienergryde

med rødbeder som tilbehør. 300 g gulerødder i grove stykker. Hæld gulerødder, paprika samt salt og peber i gryden sammen med bouillon og fløde – og lad retten simre under låg i 35-40 minutter. 300 g gulerødder i grove stykker
Gulerodsfritter

Gulerodsfritter

Faktisk kan man lave fritter af mange grøntsager, eksempelvis sød kartoffel, pastinak, persillerod, rødbeder eller knoldselleri og det kan være lækkert med en hjemmelavet aioli til
Når det godt må tage laaaang tid

Når det godt må tage laaaang tid

Rodfrugter og grøntsager efter behag (eller hvad du har på lager) Fx gulerødder, rødbeder, pastinakker og løg er godt
Salat med bagte rodfruger & feta

Salat med bagte rodfruger & feta

3 gulerødder. 1 rødbeder. Skræl rodfrugterne og skær dem i stave. Lig dem på en bageplade med bagepapir, hæld lidt olivenolie over rodfrugterne og drys med rosmarin
Vintersalat med masseret grønkål

Vintersalat med masseret grønkål

Riv rødbeder og gulerod og vend dem i grønkålen. 2 rødbeder. 3-4 gulerødder. 2 rødbeder. 3-4 gulerødder. Mens jeg skriver det her indlæg går det utrolige op for mig … Jeg tror faktisk, det her er min første salat
Brændende kærlighed

Brændende kærlighed

Brændende kærlighed serveres ofte med syltede rødbeder. med nogle bagte gulerødder til. med grønt drys – purløg, persille, dild eller hvad I kan lide – og rødbeder
Rodfrugter i ovn

Rodfrugter i ovn

Jeg bruger kartofler – selvsagt – gulerødder, jordskokker, pastinakker, persillerødder, rødbeder og søde kartofler, som jeg skærer ud i både, skiver, halve eller større og mindre stænger – ligesom pommes frites