Nam nam. Denne her råkost har jeg glædet mig til at dele med jer. Den er virkelig lækker. Når bare råkost smager som denne, er det ingen problem at få spist rå grøntsager nok
Serveret med en sprød og frisk rødbederåkost med nøddedrys. Vi er nu over halvvejs inde i januar måned, og jeg kan mærke, at både mørket, kulden, travlheden og pengepungen påvirker min lyst til at lave mad
Den står på sprøde blomkålsdeller med parmesan serveret med en rødbederåkost med æbler og nøddedrys. Jeg er klar med en ny madplan til jer, og denne gang skal vi have fokus på at få spist lidt ekstra grønt
Tomatsalat med nektariner, pesto og feta / Rødbederåkost med nøddedrys / Kålsalat med avocado, grape og saltede mandler / Asiatisk grøn salat med lime-ingefærdressing / Melonsalat med mynte og cashewnødder
Jeg serverede retten med blomkålsris og en rest af rødbederåkost. Nogle dage så har jeg egentlig ikke så meget overskud, men jeg er heldig nok til at have tøet noget op
Denne råkost er et nemt og mættende måltid som efterlader dig med en god følelse i maven. Du får godt med proteiner fra kikærter og quinoa og den karakteristiske dressing går godt med de søde rodfrugter
Sprød rødbederåkost med æbletern, frisk persille og krydrede, saltede, ristede nødder. Jeg er ret vild med salater, og det er især fordi, at der er så mange muligheder
- grønt som løg, rucola, æbler, ærter, majs, ristet blomkål og kikærter, rødbederåkost…. Jeg har i lang tid haft lyst til hjemmelavede pitabrød, så det lavede jeg her i ferien
Den sidste rest af rødbederåkosten. Dagens morgenmad . Som du nok har regnet ud, kommer disse indlæg med et par dages forsinkelse, men jeg forsøger at poste 1 hver dag
Rødebeder skrubbes og koges til de er møre - afhængende af størrelse - ca. 35 minutter. Hældes over med koldt vand og skrællen tages af og de skæres i helt små tern