Meget nemt og det ser flot ud på tallerkenenCa. 4 rødbeder til 4 personerKoges med skræl i 1-1,5 time til de er mørePil skrællen af (brug gerne engangshandsker, så får du ikke totalt røde fingre)Skær i mindre stykker og blend med stavblender
Hindbærbombe, hvid hindbærbrownie, chewy chokomoussecake samt vanilleis. Så er det tid til at få uploaded den sidste ret, men den aller vigtigste ret fra nytårsmenuen – Desserten
Nu er julen ovre og hastigt ræser vi videre til nytårsforberedelser. Jeg skal for første gang i MANGE år ikke selv stå for nytårsmenuen og kan derfor ikke give jer inspirationsopskrifter fra min egen nytårsmenu 2018
Fordel rødbedepuréen på tallerkenerne. SharePinterestEmailPrintFacebookLinkedInTwitterGoogleTumblr Torskeloins med rødbedepuré, serranoknas og asparges
Jamie's pastaopskrift- 4 friske æg- 3 mellemsmå rødbeder til rødbedepurén svarende til mængden af 2 æg (1 1/2 dl)- 350 g italiensk hvedemel (tipo 00)- 150 g groft durummel- durummel til at udrulle pastaenVask rødbederne og kog dem møre så skrællen er nem at få af