Skræl, eller skrub kartoflerne – er de ikke for grove, gamle og kedelige i skrællen, smager de faktisk skønt medskræl på og får også et lækkert rustikt udtryk
Råstegtekartofler. Skræl og skær pastinakker, kartofler og løg i mindre stykker. Den skarpe ingefærsmag passer perfekt til den søde smag fra både kartofler og pastinak
Skræl gulerødderne, og skær dem og spidskålen i henholdsvis tynde stave og strimler. Hak den bredbladede persille, mens kartoflerne steger, og bland det i det hakkede kød sammen med æg, majsgryn, chili, paprika og klippet purløg, og krydr med salt og peber
Skinke glaseret med sennep, farin og honning - med rodfrugter. 1) Skræl alle rodfrugterne. 2) Del kartoflerne og gulerødderi i halve og skær de andre rodfrugter til i samme størrelse. 5) Drys derefter med provencekrydderiet og bag rodfrugterne yderligere ca. 1 kg Kartofler