Bondemanden – i sin egenskab af jægersmand – nedlagde et rådyr i efteråret, så det endte med en helstegt dyrekølle, med kartofler, klassisk vildtsauce, bønnesalat (mere herom en anden dag) og en salat med nødder og solbær i en mild olie/eddike dressing
Der er rådyr i fryseren. Lørdag blev en rådyrbov tøet op og lavet til en lækker gryderet med grøntsager, enebær og rosmarin – en oplagt mulighed for at spise efterårets bedste ‘comfort food’ som tilbehør – mos
1 kg hakket vildtkød (rådyr). 1 kg hakket vildtkød (rådyr). Vildtbøffer af lækker sommerbuk. Den 16. maj var jeg så heldig, at få ram på en vaskeægte sommerbuk
rådyret kigger efter ugens menu udenfor køkkenvinduet. ______________________________________________________________________________________________________________________________________________
Hvis man ser godt efter er der en lille flok rådyr lidt til venstre for midten. Jeg så flere harer og 3-4 flokke små rådyr løbe og springe hen over markerne