Rå forårsruller opskrifter

Friske forårsruller med peanutbutter-dip

Friske forårsruller med peanutbutter-dip

Med rispapir og sæsonens grønt kan du hurtigt fremtrylle en sprød og frisk hapser, der sammen med den fantastiske peanutbutter-dip kan få de fleste til at hapse lidt mere råt grønt
Rå falafel

Rå falafel

Hvad falafel skal svøbes i, bliver op til læseren - jeg kan rigtig godt lide at svøbe dem i rispapir, som friske forårsruller

Vietnamesiske forårsruller

Vietnamesiske forårsruller kan fyldes med stort set alle slags grøntsager, og de smager godt både når de er og når de er stegt på panden i en smule olie
Thai-forårsruller (Poh Pia Tod)

Thai-forårsruller (Poh Pia Tod)

Selvom forårsruller ikke er en del af det oprindelige thailandske køkken, så er de forårsrullerne, som flere andre retter, blevet en fast del af thai køkkenet

ugens menu uge 31 – persiske auberginer og peberfrugter

Her er opskrifter på plantefrikadeller og -postejer, på fyldte pittabrød og på forårsruller, på burgere og sunde fritter, her er tærter og pizzaer – og lidt til den søde tand – og selvfølgelig det gode gamle rugbrød
Glem ikke dine sanser

Glem ikke dine sanser

En sprød/bitter salat med sur/sød dressing, det kunne fx være salaten jeg lavede til mine forårsruller
Rå forårsruller med mozzarella

Rå forårsruller med mozzarella

Jeg bladrede igennem Femina, hvor jeg fandt denne lækre opskrift på hjemmelavede forårsruller med mozzarella
Vietnamesiske Forårsruller af rispapir

Vietnamesiske Forårsruller af rispapir

Opskrift Hanoiruller vietnamesiske forårsruller af rispapir. Forårsløget gennemgår samme behandling. Træt af frosne forårsruller fyldt med hakkekød og hvidkål
Vietnamesiske forårsruller med sød chillisauce

Vietnamesiske forårsruller med sød chillisauce

Denne gang blev det til vietnamesiske forårsruller. De friske grøntsager gør rullerne både sprøde og knasende, de saltede peanuts bidrager med den saltede smag, ingefær tilfører bitterhed og koriander, med sin meget karakteristiske parfumerede duft og smag,  hører til i det asiatiske køkken
Hjemmelavede forårsruller

Hjemmelavede forårsruller

Der skal være en første gang for alting og i tirsdags lærte jeg at lave forårsruller selv. Selve forårsrulledejen var allerede lavet af Aarstiderne, men fyldte var helt op til køkkenholdet
Forårsruller af rispapir med kylling

Forårsruller af rispapir med kylling

Rispapir bruges i det vietnamesiske køkken til at lave forårsruller - . Du kan med fordel - hvis du ikke er så glad for smagen af de grøntsager, vende alle grøntsagerne i en blanding af soya og lime, inden du kommer dem i rullen

Friske forårsruller

- Forårsrullerispapir (kan købes hos en thaipusher på istedgade, eller hos en anden asiatisk forhandler)

Forårsruller med filodej

Så brug rester af tilberedt kød til disse lækre forårsruller, og tøm så grøntsagsskuffen for, hvad den må gemme på af rester – eller tilberedte

Forårsruller

Lynstegt ris-salat med forårsruller. Forårsfriske kyllingefrikadeller. Oksekød, hakket, råt. Ingefær, rod,
Tomatpesto

Tomatpesto

forårsruller af rispapir. Denne opskrift på tomatpesto bruger jeg til ALT. - Laks, kylling, kyllingesalat, på brød, i tortillas, i pitabrød, i sandwich - ALT

vietnamesiske forårsruller m. dips

vietnamesiske forårsruller m. De spises simpelt hen . vietnamesiske forårsruller. Fold siderne ind og rul forårsrullen stramt sammen