I Århus, i hvad jeg plejer at kalde Danmarks bedste helsekostbutik, REN KOST & KROP, købte jeg de lækreste friskbagte OG lune boller – en med chokolade og en med quinoa og brændenælde – og så kan jeg ikke anbefale deres egen glutenfri melblanding nok
kogt quinoa. Problemet med glutenfri mel-typer er at de ikke er særligt fiberholdige, så det er vigtigt, synes jeg, at tilsætte ekstra fibre og så bliver glutenfritbrød hurtigt tørt, så man skal virkelig passe på, at dejen ikke er for tør
Amaranth indeholder, så vel som quinoa, en hel del proteiner samt fibre - og så er det glutenfrit. Inkaerne og Aztekerne har i flere hundrede år kendt til amaranth - lidt á a quinoa
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Edmamame-quinoa salat med avocado og mango NGF MF LF. Knækbrød naturligt glutenfrit. Brød og boller. Quinoa med casehwnødder (opskriften står nederst på siden) NGF