Quinoa glutenfrit brød opskrifter

Melmix af høj kvalitet fra Feelgood Bakery

Melmix af høj kvalitet fra Feelgood Bakery

sorghummel, tapiocastivelse, hørfrø, solsikkekerner, rismel, quinoa, græskarkerner, chiafrø, sesamfrø, blå birkes, tørgær (glutenfri), psylliumskaller, xanthangummi

Hverdagsglimt #2 (UGE 2): mit eksperiment med 3 glutenfrie uger

I Århus, i hvad jeg plejer at kalde Danmarks bedste helsekostbutik, REN KOST & KROP, købte jeg de lækreste friskbagte OG lune boller – en med chokolade og en med quinoa og brændenælde – og så kan jeg ikke anbefale deres egen glutenfri melblanding nok
Glutenfrie-, mælkefrie- og sukkerfrie boller

Glutenfrie-, mælkefrie- og sukkerfrie boller

kogt quinoa. Problemet med glutenfri mel-typer er at de ikke er særligt fiberholdige, så det er vigtigt, synes jeg, at tilsætte ekstra fibre og så bliver glutenfritbrød hurtigt tørt, så man skal virkelig passe på, at dejen ikke er for tør
Groft, glutenfrit ”rugbrød”

Groft, glutenfrit ”rugbrød”

Hel hirse, boghvede eller quinoa skal ikke koges inden. Video på Youtube med Groft, glutenfrit "Rugbrød" eller se længere nede på siden
Glutenfri `rugbrød`

Glutenfri `rugbrød`

Jeg synes ellers at glutenfritbrød (medmindre det er kage eller muffins) ofte er meget kedelig i smagen og meget `grødagtig`

Glutenfri Amaranthboller

Amaranth indeholder, så vel som quinoa, en hel del proteiner samt fibre - og så er det glutenfrit. Inkaerne og Aztekerne har i flere hundrede år kendt til amaranth - lidt á a quinoa

Opskriftindex

Edmamame-quinoa salat med avocado og mango NGF MF LF. Knækbrød naturligt glutenfrit. Brød og boller. Quinoa med casehwnødder (opskriften står nederst på siden) NGF