Det her er muligvis de bedste pølsehorn, jeg har bagt (og smagt), og så er de heldigvis lavet med gode sager og er perfekte til madpakken eller en hurtig frokost/snack på farten
Start med at røre gær ud i det lunkne vand og tilsæt olie, yoghurt og æg. Med friskbagte pølsebrød, grillede pølser, ketchup, sennep og karamelliserede rødløg
-) - For de har det jo med at sprække i varmen. med sammenpisket æg eller mælk. 10/8-2012Grove pølsehorn20 stk. yoghurt naturel, a38 0,1%, græsk yoghurt 2% eller skyr- evt 1 æg (kan udelades)Mel til rette konsistens, ca 900 g. Tilsæt smør, yoghurt/A38/sky og æg hvis det bruges. Kan nøjes med at hæve i 10 min. ELLER del dejen i to, rul og og skær den over flere gange til 10 trekanter, så du ender med 20 trekanter, ved denne metode kan du faktisk få flere en 20 stk
Jeg læste lige en godt tip som jeg vil dele med jer. Smelt smørret og bland yoghurten i. De klassiske pølsehornÅrh hvor er det lang tid siden jeg har lavet pølsehorn, og det er første gang siden baby gjorde éntre
Pizzasnegle og pølsehorn til madpakker og fryseren. Endnu en portion babyboller, denne gang med lidt groft mel i, det blev de bestemt ikke dårligere af
Den kan være lidt svær, at få til at hænge sammen - men med lidt tålmodighed skal de nok blive fine. I sidste uge bagte jeg nogle rigtig lækre pølsehorn og det bedste af det hele var, at det var en low-carb udgave