Kom olivenolie på en pande og steg rugbrødog spejlæg ved middel varme. Vend rugbrød indimellem. Den her “opskrift” kan vel næppe kaldes en revolution, men den er sund, nem og hurtig at lave og alletiders som morgenmad eller frokost – og jeg tænker, det måske lige netop er dén slags, I har brug for her i juledagene med julefrokoster og hvad der ellers hører til
Jeg prøver at eksperimentere med forskellige opskrifter på glutenfri rugbrødog har afprøvet denne opskrift som jeg har sammensat af forskellige glutenfri meltyper samt forskellige kerner
F. r. i. s. k. b. a. g. t. o. f. u. ø. d. m. l. v. e. R. n. M. ,. C. h. p. å. D. y. æ. 6. 0. '. O. 1. I. 5. -. (. ). 2. 4. c. S. G. H. j. P. /. 3. B. 7
Fordel svampene pårugbrødet, og drys med frisk persille. Svampe er altid godt - især kantareller, hvis du spørger mig - og det her er en genial måde at spise dem på
Fordel svampene pårugbrødet, og drys med frisk persille. Svampe er altid godt - især kantareller, hvis du spørger mig - og det her er en genial måde at spise dem på
E. r. d. u. v. i. l. m. e. t. g. b. ø. s. p. æ. k. n. S. å. a. f. o. -. ). *. D. h. j. (. ,. F. I. 4. 0. 6. 5. 1. 2. y. 7. 3. T. N. +. x. V. R. /. c. 9. M. H
Det blev med det samme skrevet på min “ønskeliste” over opskrifter jeg må prøve “Uheldigvis” løb jeg så tør for rugbrød den anden dag og så mit snit til at få det [