På ristaffel med svinekød opskrifter

Ristaffel

Ristaffel

Bøfferne krydres med salt og peber, og brunes hurtigt begge sider. I aften stod menuen Ristaffel, hvilket altid har været min ynglingsspise, og som barn var det altid menuen min fødselsdag
Ristaffel i en sundere version

Ristaffel i en sundere version

Hvis man kan få alt det sunde med i en ret, der i forvejen smager fantastisk, og som man ikke vil gå kompromis med i smag og konsistens, er det da bare skønt
Ristaffel

Ristaffel

Jeg er ikke så nøjeregnende med målene, det er sådan lidt slump. næse, og kog dem efter anvisningen emballagen
Nem og lækker ristaffel i en sundere version

Nem og lækker ristaffel i en sundere version

Denne opskrift er fyldt med alt det sunde uden at gå kompromis med smagen. Kødet kan skiftes ud medsvinekød eller kalkunbryst, og risene kan erstattes af for eksempel rugkerner, hvedekerner eller quinoa
#19 Ristaffel med blomkålsris

#19 Ristaffel med blomkålsris

Kød og løg brunes sammen med karry og paprika. Serveres med blomkålsris (se fasteopskrift nr. Toppes med peanuts, friske sugarsnaps og syltede paprikastrimler
Aftensmaden idag!

Aftensmaden idag!

Idag har vores aftensmad bestået af ristaffel, en ret vi alle elsker herhjemme. Den smager himmelsk med en smag blandet af kylling eller svinekød, coctailpølser, karry, banan, peanuts, rødbeder, syltet agurker, kokos og peberfrugt

Kinesisk ristaffel

Sæt kødet over at simre i en gryde med lidt vand, rødvin, krydderier, salt og peber. Når kødet er færdig koges det op med lidt fløde