Bøfferne krydres med salt og peber, og brunes hurtigt på begge sider. I aften stod menuen påRistaffel, hvilket altid har været min ynglingsspise, og som barn var det altid på menuen på min fødselsdag
Hvis man kan få alt det sunde med i en ret, der i forvejen smager fantastisk, og som man ikke vil gå på kompromis med i smag og konsistens, er det da bare skønt
Denne opskrift er fyldt med alt det sunde uden at gå på kompromis med smagen. Kødet kan skiftes ud medsvinekød eller kalkunbryst, og risene kan erstattes af for eksempel rugkerner, hvedekerner eller quinoa
Kød og løg brunes sammen med karry og paprika. Serveres med blomkålsris (se fasteopskrift nr. Toppes med peanuts, friske sugarsnaps og syltede paprikastrimler
Idag har vores aftensmad bestået af ristaffel, en ret vi alle elsker herhjemme. Den smager himmelsk med en smag blandet af kylling eller svinekød, coctailpølser, karry, banan, peanuts, rødbeder, syltet agurker, kokos og peberfrugt