Forleden aften lavede jeg denne opskrift, som jeg havde fundet på pinterest. i en mellem store gryde, bland soya sovs, vand, farin, risvinsedike og sesamolie ved lav varme indtil farinen er opløst i massen
Fortsæt med at lave alle forårsrullernepå sammen måde. De skal varmes på panden i lidt fedtstof (gerne i smør) umiddelbart inden serveringen (billedet ovenfor)-så bliver de sprøde
Svits blomkål på en pande med gurkemeje og risvinseddike. Har du ikke lavet sushi før, kan du finde videoer på Youtube, der kan vise dig, hvordan du ruller tangen sammen med din sushimåtte
Rispapirrullerne laves ganske enkelt ved at udbløde rispapiret (kan købes i de fleste butikker efterhånden, fx Rema, Føtex og Kvickly) kortvarigt i varmt vand, hvorefter du lægger det på et skærebræt, lægger fyldet på og ruller
Dryp olien pårullerne. Bladbeder spises næsten altid på samme måde som spinat, dvs som fyld i en lasagne eller tærte – eller vendt i lidt olie og spist som tilbehør
Når rispapiret i vandet er blevet blødt og medgøreligt tages det op og lægges på en tallerken. Stil tærteformen på en bageplade og kom tofuen i tærteformen - hæld den resterende marinade over
De sidste to er sværere, at bruge da de ikke klistrer som rigtige sushi ris gør, her skal der være en form for spread eller mayo på tangen for, at det kan hænge ved
Brug en skærende bevægelse med en pallet, så risen bliver fordelt jævnt på fladen. Vi lavede maki-ruller (som er de runde sushi) og nigiri (som er de mere aflange med laks eller reje ovenpå)
Kom et par spiseskefulde fyld på hvert blad og fold det pænt sammen. Disse kålruller er en sund og frisk version af en gammel klassisk ret… og så er den selvfølgelig vegansk
Hæld lidt olivenolie på en varm pande, og tilsæt så løg og gulerødder. Nu er du klar til at serverer rullerne - rullerne kan gå til alt fra ris til salat