Tomatpesto lavet påsoltørrettomater og solsikkekerner. Kom på glas. 200 g soltørrede tomater (hvis du bruger soltørrede tomater i olie, skal olien hældes fra, og der tilsættes kun halvdelen af olien)3 dl olie2 hvidløgs fed2 spsk solsikkekerner2 tsk salt2 tsk sukker1/2 tsk chili pulverBlend det hele
Kom de pestovendte spelt ovenpå. Skyl og halver tomaterne og kom dem på salaten sammen med oliven. Start med at koge dine spelt eller byg efter anvisningen på pakken
Igår var jeg på madselskabet som er et af mine inspirations steder. Tilsætsoltørrettomatpesto. Hak hvidløg fint og put over kikærterne med salt, peber og oliven olie
Alt i alt synes jeg det var en god oplevelse og jeg håber på at besøge stedet igen og prøve nogle af deres andre retter og jeg kan derfor kun anbefalde mig smutter forbi Rå Bar hvis man er i Århus, selvom man ikke er vegetar eller veganer, så for du en helt ny mad oplevelse jeg sikker på du vil elske og ikke mindst din krop
Tirsdag bød på en bulgur salat med bruschetta som tilbehør. ) Jeg lavede det hele på slump så har desværre ikke mål og antal på disse retter, men de kan jo heldigvis laves lige som man lyster
kom de afdryppede ariskokker i en gryde , kom fløde påtil det lige knapt dækker , lad det koge ned til det halve , blend og smag tilmed salt , peber og citron
Andre opskrifter medtomatpestopå bloggen er. Denne opskrift påtomatpesto bruger jeg til ALT. - Laks, kylling, kyllingesalat, på brød, i tortillas, i pitabrød, i sandwich - ALT
lækkert soltørrettomatpesto (kan også laves selv, der ligger en opskrift på bloggenSoltørrer tomater, pinjekerner, parmesanost og olie)Snit begge spidskål fint, riv fennikel fint