100 gram kold smør 150 gram mel1½ spsk sukker (kan undværes hvis du ikke laver kage)1 knsps salt½-1 æg. 1½ spsk sukker (kan undværes hvis du ikke laver kage)
J. e. g. v. a. r. t. i. l. 4. 0. å. s. f. ø. d. h. o. m. n. ,. y. N. j. k. b. æ. u. p. D. H. M. 2. 1. ̊. z. 5. c. V. /. -. 3. S. Ø. R. E. K. T. L. A. Z. I. B. 8. C. P
Jeg har forsømt min madblog lidt, da jeg er mere aktiv på min personlige blog detbaremig. Hæld massen op i en sprøjtepose, og sprøjt små runde dutter op på en bageplade, beklædt med bagepapir
I. T. A. L. E. N. S. K. C. R. O. Æ. M. D. G. Å. e. n. s. p. r. ø. d. b. u. m. t. l. y. i. g. f. ,. k. (. 6. o. ). Ø. J. 2. 0. h. v. 1. æ. a. c. F. Y. 3. 5. j. å. /. P. 4. V. 8. -
På toppen pyntes der med banan, hvilket muligvis lyder lidt sjovt ovenpå karamel, men jeg synes egentligt den gør det meget godt, da der også er lidt syrligt fra citronsaft
Den her opskrift giver dog et ret godt bud på netop sådan en kage. Hæld de bagte nødder over på et viskestykke, form det som en bylt, og kør bylten/nødderne rundt i hånden, til nødderne er afskallede
Bland samtlige ingredienser sammen på en røremaskine. Hæld dejen over rabarberne og bag kagen i ca. Skær rabarberne i 5mm tykke skiver og fordel dem direkte i tærtefadet
Chokoladen puttes oven påtærten ved at bruge en gaffel og trække streger. Stil kiksebunden på køl. Vi fejrede hende derfor igår, hvor hun havde lavet denne kage
S. o. m. l. v. e. t. s. å. g. i. r. j. p. k. f. n. d. a. z. æ. b. ø. -. D. u. J. h. ,. F. C. c. O. T. 4. 6. M. 1. 2. 5. 0. y. 3. (. ). L. /. H. 7. B. K. N
Afkøl kagenpå en rist og pak den ind i alufolie. Læg dejen på køl, mens du laver mandelmassen. Så er der lækker kage til dem der elsker tærte og marcipan
Serveret med cremefraiche og ekstra friske jordbær, var det en helt perfekt fredagskage, og afslutning på en hyggelig aften, hvor menuen ellers stod på grill
Denne kage kan spises med øjene, velbekomme. Start yderst i formen og sæt dem skråt ned i dejen og meget tæt, byg videre ind mod midten, og strø tilsidst kagen med lidt sukker