Der har været stille lidt længe her på bloggen, men her får i lige en lille nem opskrift på en lækker ragout med oksekød og hvidebønner, som jeg lavede i går
U. g. e. n. s. t. m. a. H. o. d. p. ø. l. r. v. i. b. f. ,. k. I. y. h. æ. R. u. -. j. ). J. å. M. P. B. 2. 1. 5. 0. c. /. 4. E. ½. 3. F. L. K. T. S. 6. V. r g
Hurtigt og meget velsmagende vegansk aftensmad - klar til kødfri dag på under en halv time. Blend bønner, hvidløg, purløg, olie, citronsaft, salt og peber i en minihakker
Tilsæt bønner, kartofler, porrer og brændenælde/ skvalderkål og rør rundt. hvidebønner der er udblødte og kogte4 kartofler i tern2 porrer eller 4 forårsløg skåret i ringe
På grund af bønners høje indhold af protein og kostfibre vil du få en hurtig mæthedsfornemmelse når du spiser bønner og de er derfor gode når man gerne vil tabe sig
Øv bøv, men så var det da godt at fryseren bød på en halv pose frosne grønne bønner. Ja, det er ikke altid at alting flasker sig som man forventer og mit køleskab bød på et muggent romanescokål
Bland bønner, tun, salat, persille, tomat, agurk og oliven i en skål. Tunsalat med Bønner og Oliven til 2 personer. 1 dåse brune eller hvidebønner, skyldet og afdryppet. 1 dåse brune eller hvidebønner, skyldet og afdryppet
Varm olien på en pande og rist svampe med presset hvidløg ved god varme i ca. Læg et stykke bagepapir over bunden og fyld den med tørrede bønner eller tærtekugler