På dressing til rispapir ruller opskrifter

Rispapirruller med rejer

Rispapirruller med rejer

Læg derefter de ønskede grøntsager, nudler, rejer, peanuts og dressing i en bunke midten. Alle ingredienserne stilles frem i skåle og fade bordet
Sommerruller med kål, gulerødder og peber

Sommerruller med kål, gulerødder og peber

fyldet og rul rispapiret sammen om fyldet. plussiden. Eller måske skal man bare ligge alle de lækre grønsager i en skål og så hælde dressingen over

Vietnamesiske forårsruller

De fleste jeg kender spiser rullerne med en peanutbutter-dip (jeg har en opskrift en her) men de smager også rigtig godt sammen med en mere simpel dressing lavet tahin, limesaft, vand og revet hvidløg
Vietnamesiske ruller m/ dressing

Vietnamesiske ruller m/ dressing

Jeg har kigget lidt diverse opskrifter, og kunne hurtig nå til den konklusion, at fyldet kun begrænses af ens egen fantasi
Rispapirruller fyldt med grønsager

Rispapirruller fyldt med grønsager

Læg rullen en tallerken og sørg for, at der er god plads imellem rullerne, da de ellers klistrer til hinanden
Friske Thairuller

Friske Thairuller

Læg et fint fad - og lav et par ønskede dressinger. Thai ruller er lavet af tynde rispapirs pandekager, du kan se forsiden af dem om de er til frisk eller stegte Læg dem kort tid i vand - hold øje for de får hurtigt for meget