Her kommer en opskrift der er lidt farlig (på den gode måde). på fuld power. Husk der er forskel på mikroovne, så din kage skal måske have mere eller mindre
Med to børn som skiftes til at have alle sygdomme på tag-selv-sygdomsbordet og en lille smuttur til England, så nåede vi pludselig halvvejs ind i december uden en eneste julesmåkageopskrift fra min hånd
Efter mit indlæg i lørdags bad Jeanette om opskriften påchokoladekagen. Jeg synes, at ren chokoladekage kan være en anelse kedeligt, så splitter kagen og putter noget lækkert mellem lagene
Hvad pokker - vi skal jo have lidt sukker - især her efter weekenden, hvor mandagens energiniveau (eller mangel på samme) måske lige trænger til et ekstra pift
Chokoladekagen er især rig på umættet fedt, protein, E-vitamin og D-vitamin. kagen på billederne er lavet på en halv opskrift og pyntet med frisk mynte, sukrin melis, kakao og blåbær
Smør – der findes margarinetyperpå markedet uden mælk i – og ellers olie. Her får du opskriften på en chokoladekage, der ikke tager hensyn til nogen – andre end dine smagsløg
Rør flormelis og vand sammen og fordel glasuren på den afkølede kage. Pynt med krymmel og spiseligt glimmer og server chokoladekagen direkte fra bradepanden
Det er snart påske, så små fine påskeæg kunne måske være en mulighed. Hvis du mangler inspiration til pynt, kan du bruge de ting, som jeg har brugt til kagen på billedet her
Chokoladekagen køles lidt af før glasuren kommes på og drysses med kokosmel. Denne chokoladekage med masser af chokolade lavede jeg forrige weekend efter et ønske fra min mellemste
Til mandens og svigerfars fødselsdag havde jeg, ud over hindbærrouladen, også lavet macarons og en chokoladekage med jordbær og kirsebær på toppen - en rigtig sommerkage