Stilkiksebundenpå køl. Hæld det i en springform, og pres det godt og grundigt ned i bunden. Brug en knivtil at få løsnet kanten af kagen fra formen, og pynt herefter kagen med revet hvidchokolade, jordbær eller hvad du lige synes
Har ikkelige fundet på et navn tilkagen. Tilsidst lægges blåbær på toppen. Da jeg skulle igang smuttede der ligelidthvidchokoladeikagen sammen med den smeltede smør
Jeg har sat stykker af hvidchokolade plader rundt påkagensider - ikke alt for pænt. Rør husblas i jordbærpureen så det smelter - tjek om jordbærpureen har den rigtige temperatur med en fingerpå bunden af gryden, det skal være så varmt at man kun lige kan holde sinfinger det i
Lad chokoladen størkne i køleskabet og kom de små firkanter rundt i kanten påkagen. Chokoladen tempereres og smøres ud i små rektangler på et stykke bagepapir
Fjern springformen og placer kagenpåserveringsfadet. Sæt kagenpå køl. Jeg høstede rigtigt mange brombær i efteråret, og flødeost, hvidchokolade, og fløde er på lager
Smelt smørret, og hæld den hakkede chokoladeoveni. Og så har jeg jo en svaghed for Marabou chokolade. Jeg hælder altid dejen i en springform, men en almindelig form kan også bruges
I mens smeltes smør og chokolade over vandbad, og marcipanenrivespå den grove side af rivejernet. Jeg har ganske enkelt ikke orket at blogge om det, men der er dog kommet mad på bordet, vi sulter bestemt ikke