* hæl de brændtemandlerpå et stykke bagepapir og lad dem køle af. satte jeg den på). * lad det hele stå lidt og lad det koges ind mandlerne (vær tålmodig, det kan betale sig)
Man skal bare passe på ikke at brænde sig på de brændtemandler. Hæld de færdige mandler ud på et stykke bagepapir og bred dem godt ud med en træske så de ikke sidder sammen
Gør et stykke bagepapir klar på en plade ved siden af. Lad mandlerne afkøle, og skil dem ad. halvdelen af sukkeret begynder at smelte og ligner karamel, hældes blandingen hurtigt over på bagepapiret
Falder du også over de lækre brændtemandlerpå gaden op til jul, det gør jeg. Kom mandlerne ud på et stykke bagepapir og skil dem fra hinanden med to gafler så de ikke sidder fast i hinanden, for så kan de være svære at få fra hinanden
Faktisk er der allerede to versioner på bloggen. Går man en tur igennem gågaden kan man da også dufte julens komme – der er nemlig dukket en masse boder frem, som sælger brændtemandler
Er der nogen bedre måde at starte julen på end brændtemandler. Når alle mandler har et godt lag knasende sukkerkaramel omrking sig, tages de af varmen og over på et stykke bagepapir
Det skal åbenbart være en mandeting i min familie, så den har Bjarken overtaget, men det er nu også helt i orden, og de brændtemandler får lov, at komme med på bloggen alligevel
Ideen er opstået på baggrund af min opskrift på saltede mandler – med lakrids. Jeg elsker simpelthen lakrids, og derfor måtte jeg prøve brændtemandler med lakrids
Efterhånden synes jeg dog, at jeg støder på sælgere af brændtemandler hele året rundt. Det kan gøres på en halv time og kræver reelt kun mandler, sukker og vand