Denne opskrift er i virkeligheden ikke så anderledes, udover at den er lavet af julens rester – nemlig en god klassisk skinkesteg med svær, og herudover tilberedt i stegeso
Vi var fire voksne, og vi spiste omkring halvdelen af kødet, så der var skønne rester til fryseren. Weekenden bød på Pulledpork, og mange vil nok mene at dette er langt fra den originale udgave, da denne udgave blev tilberedt i ovnen
Det er en nem måde at få brugt sine rester i køleskabet , man kan bruge alt i kartoflen , evt rejer , pulledpork , bacon , pølser , kebab , skinke , kalkun , kylling osv osv
For bare et par år tilbage, var svinekøber så billige, at slagterne næsten smed dem efter en, men efter at der er gået trend i det (ligesom med pulledpork) er det nu blevet ret dyrt
Pulledpork med coleslaw. (Der må gerne være lidt rester til min frokost - putter det i et stort "syltetøjsglas" og tager det med på arbejde med friske rejer
Tilbehøret til klassisk pulledpork er coleslaw, hvilket er noget jeg aldrig har kunne lide og Tommi var heller ikke vild med tanken om hvidkål og gulerødder i dressing, men han spiste det både om aftenen ved gæster og rester til dagen efter til frokost og indrømmede at det smagte godt
Jeg valgte dog at gå all-in så jeg kunne yde den lækre pulledpork mest mulig retfærdighed (jeg havde nemlig hørt at gæsterne ikke havde megen erfaring med denne vidunderlige spise)
I morgen står den på rester fra weekenden, for vi skal ikke have for meget madspild. Og igen fredag står den på rester, for der er sikkert både gryderet og forloren hare til overs og så kan det også være at der kan blive lavet klatklager ud af resten af risengrøden