Vandet blev hældt fra Rømertopfen og erstattet af en god øl, gulerødder, løg, hvidløg og bouillon. 1 øl. Min steg på lidt over 2 kilo – var ikke helt tøet op, og fik 3 timer ved 150 grader varmluft – det var lige før det var pulledpork. 1 øl
Jeg kan særligt fremhæve deres morgengrød af havre og hirseflager med hjemmelavet frugtkompot og abrikossirup, deres pulledpork burger uden låg og med sidevogn og sidst, men ikke mindst deres populære “Fredagsfad” der er en række forskellige Langhoff & Juul specialiteter serveret som små retter
Rustic Kitchen Affairs | Healthy and Whole Food Recipes
Her kan man få alt fra de klassiske pandekager til det mere specielle æg med pulledpork. Her serveres et hav af retter fra blandt andet Kina, Hong Kong, Vietnam og Japan, og der er et godt udvalg af øl og drinks
Eller du kan springe over det og bare følge resten af min opskrift. Pulledpork har virkelig indtaget landet – man ser det nærmest allevegne i tiden, så jeg vil da også lige forsøge mig med det
Tilsæt laurbærbladene til vandet og lad vandet køle ned til stuetemperatur. Pulledpork. Pak nakkefileten ind i film og læg den i køleskabet natten over