Svampesauce. Portobellosvampe med spinat. Sautér dem til svampene tager farve, og løgene bliver gyldne. De er mest med for at give lidt modspark til de ellers ret fede saucer og pastaen
“Il bello dell’autunno” er italiensk og betyder “det smukke ved efteråret” eller “efterårets skønhed”, hvilket jeg synes er mere end passende for denne lækre ret, og så er det da klart, at retten skal hedde noget med bello, når nu den smukke portobello er hovedingrediens
Kom svampene og den revet glaskål i foodprocessoren og kør til du har en næsten helt jævn masse. 1,5 spsk engelsk sauce. 180 portobello, eller markchampignon. Kom soy4you i en skål sammen med engelsk sauce og vand. 1,5 spsk engelsk sauce. 180 portobello, eller markchampignon
Der sku’ egentlig ha’ været fyldte kyllingebryster på menuen, men da grøntsager – og svampe i særdeleshed – hurtigt bliver meget kedelige eller begynder at danne mug og andre herligheder, så blev aftenens menu rykket frem efter et kig på svampene i køleren