Portobello svampe med fyld opskrifter

Portobello Burger

Portobello Burger

Rist portobellosvampene på en varm pande i lidt olie (ikke for meget, da de ikke skal blive alt for fedtede) og drys med salt og peber
Portobello burger

Portobello burger

Stegte portobellosvampe i stedet for brød – og fyldtmed cremet guacamole, krydrede kikærtebøffer og frisk salat
Hvidkålspizza aka "snydepizza"

Hvidkålspizza aka "snydepizza"

Jeg smed mine svampe på en tør pande og lod dem stege fri fra væde. Jeg lagde et lag tomatpuré nederst, så min hvidløgsblandning (utrolig god ide, da hvidkålen er meget smagsneutral), tomatskiver, chorizo pølse, revet ost, svampe og et drys oregano øverst
Kålruller

Kålruller

Kom svampene og den revet glaskål i foodprocessoren og kør til du har en næsten helt jævn masse. Smag til med salt og peber

Farserede portobello til fiskefrikadeller

Skyl imens portobellosvampene, og fyld dem med millionbøf. Fyldsvampenemed millionbøf. Sæt svampene i ovnen, til osten begynder at tage farve – ca

Svamperisotto

Vent med at tilsætte salt til allersidst, da saltet trækker væsken ud af svampene og får dem til at koge i stedet for at stege

Rispapirruller

Pas på ikke at putte for meget fyld på. Dernæst lægges fyld på ca 1/3 af pandekagens diameter. Rispapirpandekagen lægges på en tallerken og udblødes i lunkent vand