Porreret opskrifter

Quesadillas por favor

Quesadillas por favor

Nå, men det var jo det med madpakkerne, vi kom fra. De sunde, nemme, lækre madpakker – som bliver spist
Porre & skinke tærte.

Porre & skinke tærte.

Jeg er så glad for tærte, men må ærligt indrømme, at jeg ikke er så god til at få dem lavet. Jeg er blevet helt vild med bunden fra den broccolitærte, som jeg lavede til min fødselsdag
Perlebyg med peberfrugt og tofu

Perlebyg med peberfrugt og tofu

Som et alternativ til ris og pasta kan vi med fordel bruge perlebyg. Perlebyg udmærker sig ved at have et lavt glykæmisk indeks
Kartoffel-karrysuppe

Kartoffel-karrysuppe

Kartoffel- karrysuppe. 300 g kartofler. 2 porre. 1 hvidløg. 2-3 spsk olivenolie. 2 spsk karry. 1 tsk gurkemeje. 1 lille ds
Pasta med pesto og chorizo

Pasta med pesto og chorizo

Når hverdagen kræver hurtig velsmagende mad er denne ret en god mulighed. Til 3-4 voksne. Ingredienser. Fuldkornspasta, vælg selv passende mængde
Minestrone suppe

Minestrone suppe

Minestrone. 150 g bacon. 2 gulerødder. 2 porre. 1 fennikel eller bladselleri. 3 tomater. 1 fed hvidløg. 1½ l bouillon
Gule ærter

Gule ærter

Gule ærter er jo en klassisk dansk ret. Og det smager dejligt også uden kød…. Her er et bud på denne ret, som er lidt hyggelig på en gråvejrsdag
Vintervejr og varm suppe

Vintervejr og varm suppe

Uhhhhhhha, hvor er der altså blevet koldt udenfor. Og det er desværre ikke kun udenfor- der er nogle steder, hvor de endnu ikke har opdaget, at koldt vejr ude betyder, at det er nødvendigt med varme på inde
Pozole verde de pollo

Pozole verde de pollo

Coloca el agua (1 ½ litro) en una olla grande y cocina el pollo a fuego medio hasta que esté cocido y lo puedas desmenuzar, depende de la pechuga de pollo pero unos 25 a 30 minutos
Vichyssoise

Vichyssoise

Jeg ved faktisk ikke hvad ordet betyder, men suppen smager skønt. ) Jeg er kommet godt igang i køkkenet her på det seneste, hvilket er dejligt for eksamensperioder sætter altid en stopper for kreativiteten synes jeg

En hel meny på grillen

For litt siden deltok jeg i MENY's bloggutfordring der man skulle lage sin signatur-meny på grillen. Som en av de heldige vinnerne, fikk jeg gleden av å delta på et grillkurs med Espen Lie, leder av Menylauget
Torsk på porrer med sellerimos

Torsk på porrer med sellerimos

Porrer og selleri er dejlige vintergrønsager. Og de passer. rigtig godt sammen med en gang ovnbagt torsk