Porrer ris opskrifter

Ris med tofu og krydderier

Ris med tofu og krydderier

Ris koges op med krydderier i kogevandet. Øko paraboiled Ris 1½ dl og 3dl. Dette koger til risene er møre Det marinerede tofu vendes i risen og koger med de sidste 5 minutter
Braiserede porrer med tomater og laks

Braiserede porrer med tomater og laks

Ris eller hvidløgsbaguetter. Varm smørret i en stor sauterepande og sauter porrerne heri under omrøring i 2 – 3 minutter. 3 – 4 fintsnittede porrer
Porrer a la Nicoise

Porrer a la Nicoise

Server porrerne med perlespelt eller ris som grøn ret. Rør tomaterne med de øvrige ingredienser, smag til med salt og peber og fordel blandingen over porrerne
Lynlækker torsk med porre og tomat

Lynlækker torsk med porre og tomat

Rens porrerne grundigt og skær både porrer og tomater i skiver. Ris. Retten smages til med salt og peber, og kan jævnes efter ønske inden den serveres med ris og masser af frisk persille

Nem kyllingeret med karry og porre

Når sovsen har den rette konsistens og smag, hældes kyllingestykker og porrer tilbage på panden. Vi fik frisk pasta til – det skulle bruges nu, men ellers ville en god gang ris og en salat også passe til
Kylling i fad med porre og bacon

Kylling i fad med porre og bacon

Rens porrerne, og skær dem i skiver. med pasta, ris eller kartofler og en god salat. 4 porrer. Klik her og få vores gratis e-kogebog med det lækreste tilbehør
Hurtig kyllingeret med ris

Hurtig kyllingeret med ris

Kog en grydefuld ris til. Gulerødder, porre, friske champignoner, hvidkål og 2 dåser mini majs – rengør og del champignonerne i skiver. Hurtig kyllingeret med ris 2016-10-18Average Rating 5 Based on 1 Review(s) 7 personer)
Kylling i fad med porre og bacon

Kylling i fad med porre og bacon

Rens porrerne og skær dem i skriver. med pasta, ris eller kartofler og en god salat. 14 porrer. 8 skiver bacon
Nem karryret med ris

Nem karryret med ris

porrer (fodmap. Denne ret er rigtig god, hvis man har nogle kogte ris tilovers fra dagen i forvejen eller nogle grøntsager der skal bruges
Kødboller, Karry og Ris

Kødboller, Karry og Ris

Melet skal lige ristes af, men uden at få farve og så kan der spædes om med bullionen som vi kogte kødbollerne i og fløden