Lidt suppeurter – selleri, porrer med top, løg eller lignende. Blancher grønkålen ved at komme den i kogende vand, kog op, hæld derefter vandet fra, og hæld isnende koldt vand over, så kogningen stopper
Det kvælder en del op under kogningen. Da jeg for nogle år siden var i Rom, var jeg på pastakursus på restaurant That´s Amore, som ligger helt centralt i Roms midte
kogning. 600 g velhængt okseinderlår eller filet4-6 spsk olie100 g champignonskiver100 g bambusskud - skåret i bjælker1 rød peber - skåret i strimler1 grøn peber - skåret i strimler1-2 porrer snittet i skiver på ca. 1-2 porrer
½ liter suppe fra kogningen. 2 porrer, 10 cm. 2 porrer. Hønsefrikasse er en rigtig forårsklassiker, og den bliver kun endnu bedre med lækre, friske forårsgrøntsager
Skræl kartoflen og skær i tern, rens porrer og snit fint, snit også løget og kom det hele i en gryde, til kogning sammen med bouillon, persille og timian
Efter 25 minutters kogning slukkes blusset og suppen står i 10 minutter og trække med skallerne i. Til nytår fik vi jomfruhummere og alle skallerne gemte vi og jeg lavede denne hummerbisque
lidt vand hældes ved under kogningen. 1 porrer skåret i ringe. Kom spidskommen, koriander,karry, gurkemeje, paprika, kanel i og svits det med løg og porrer under omrøring i 1 minut. 1 porrer skåret i ringe
Farserede porrer. sættes risene til kogning som beskrevet på pakken. Vask æblerne, lav et 3-4 cm hul igennem på langs, derved fjernes stilk, blomst og kernehus
lidt mere vand under kogningen). 1. ) Grøntsagerne ordnes. 2. ) Svinekoteletter, hvidkål, kartofler, løg, selleri og porre lægges lagvis i en gryde med timian, laurbærblade og peberkorn
Brug vand du har kogt eksempelvis kartofler eller grøntsager i - på den måde udnytter du både smagen og de udkogte vitaminer, der naturligt forsvinder ud i vandet under kogningen
Porrer i fars Porrer i et fad, fars oven på. Gør medisterpølsen klar til kogning. Af Beate Mulvana Grandahl Skriv kommentar Kyllingemedister med karrypickles og ovnbagte timiangulerødder