Skær først kartofler og porrer i fine skiver (Brug evt. 600g kartofler. 2-3 porrer. Smelt smør i en gryde og klar porrerne heri i 2-3 minutter. Tilføj derefter alle kartofler og varm det hele op i 3 minutter, hvor der røres i ny og næ. Sæt det i en ovn ved 200grader i 25 minutter. Sæt den ind i ovnen igen i 20 minutter. 2-3 porrer
Rens porrerne, og skær dem i skiver. med pasta, ris eller kartofler og en god salat. Bag i ovnen ved 220 graders varmluft i 30-35 minutter (afhængig af kyllingefileternes størrelse og ovn). 4 porrer
Rens porrerne og skær dem i skriver. med pasta, ris eller kartofler og en god salat. 14 porrer. Bag i ovnen ved 220 graders varmluft i 30-35 minutter (afhængig af kyllingefileternes størrelse og ovn)
Fordel kartoffelskiver og løgskiver i et smurt, ovnfast fad. Fik vi gæster, stod der helt sikkert en eller anden steg på menuen med flødekartofler som sidevogn og med ostelagkage eller bananasplit til dessert
Efter blot 10 minutters tid i en varm ovn er fiskeretten klar og kan serveres med alt fra kartofler, pasta, couscous eller hvad man er til. Fiskefadet sættes i ovnen ved 200 grader i ca