Jeg er så glad for tærte, men må ærligtindrømme, at jeg ikke er så god til at få dem lavet. Jeg er blevet helt vild med bunden fra den broccolitærte, som jeg lavede tilmin fødselsdag
Farserede porreriovn. Jeg foretrækker nu at stege dem iovnen, så sparer jeg tid og fedtstof. Farserede porrer er simpelthen en af minefavoritter – jeg elsker dampede porrer, og jeg elsker frikadeller
Æggekage iovn – Når jeg laver æggekage iovn bruger jeg en grundopskrift på æggekage, og så kommer jeg ellers i, hvad jeg føler for, eller hvad jeg har af rester – det kan være løg, porrer, blomkål, kogte rodfrugter – alt sammen imindre stykker, naturligvis – eller revet ost
Vi starter ud med tomatsovsen, da den bare skal være klar til når kyllingen skal iovnen. Jeg var lidti det eksperimenterende hjørne, med en masse elementer og måder at lave denne ret på, som jeg ikke havde prøvet før
Svineskankiovn. Populære indlæg. Svineskankiovn. Spidskålssalat. Kold kartoffelsalat med creme fraiche. Hvis det skal være helt rigtigt, skal den steges på grillen på roterende spyd, men det kan altså godt lade sig gøre at lave den i