Porrer hakket svinekød opskrifter

Hakket kød i savoykål med urter

Hakket kød i savoykål med urter

svinekød). svinekød). 200 g hakket okse- og svinekød (du kan også nøjes med hakket. 200 g hakket okse- og svinekød (du kan også nøjes med hakket

Farseret porre 138 kcal pr. rulle.

magert hakketsvinekød 520 kcal. magert hakketsvinekød 520 kcal. Serveringsforslag med bagt kartoffel og gnavegrønt ca
Farserede porrer

Farserede porrer

hakketsvinekød. Bland det hakkede svinekød med æg, mel og så meget af mælken, som er nødvendigt for at få en lind fars
Mormor mad: Farserede porrer

Mormor mad: Farserede porrer

Bland svinekød og salt godt sammen i en skål. Her får du opskriften på farserede porrer - altså en porre gemt i en frikadelle dej
Gryderet med svinekød og chili

Gryderet med svinekød og chili

Hakket løg, chili og presset hvidløg kommes i gryden. Simre gryderet med svinekød og chili. 400 g svinekød i tern
Squash, tomat og oksekød i fad

Squash, tomat og oksekød i fad

Du kan erstatte oksekødet med både lamme og svinekød. 400 g hakket oksekød. 400 g hakket oksekød. Have og drivhus bugner af squash og tomater og det er en dejlig blanding
Go´e dæller :) (glutenfri)

Go´e dæller :) (glutenfri)

svinekød. svinekød. * 750 hakket kalv og flæsk el. 750 hakket kalv og flæsk el. Glutenfri frikadeller. * 1 fint hakkede porre
Porrepakke med krydret fars

Porrepakke med krydret fars

Dette indlæg blev udgivet i Gris, Opskrifter og tagget hakketsvinekød, Opskrifter, porrer. Farsen – i min udgave en ganske almindelig frikadellefars (som du kan se opskriften på her) – er rørt med porrer, finthakket selleri og med ristede, grofthakkede hasselnødder
Simre karry gryde

Simre karry gryde

Jeg har i denne opskrift tilberedt retten med magert hakketsvinekød, men du kan sagtens bytte det ud med hakket kylling, hvilket jeg også selv gør
Oksekødssuppe med kødboller og urter

Oksekødssuppe med kødboller og urter

Læg marvben, toppene fra porrerne, løg i kvarte samt krydderiposen i gryden. finthakket skalotteløg. 2 porrer. 400 gram hakketsvinekød. Nu tilsættes buillon, gulerødder, persillerod, savoykål og porrer og koger med ca 20 min
Efterårsgryde

Efterårsgryde

Fjern eventuelle grove blade og lidt af toppen på porrerne. Lav et snit i porrerne og skyl i koldt vand, til de er fri af jord
Boller i karry

Boller i karry

I denne portion havde jeg hakket lidt friskt rosmarin. Jeg kan gode lide at kødbollerne smager af lidt mere end bare svinekød og derfor krydre jeg dem gerne med nogle friske krydderurter