Du kan erstatte oksekødet med både lamme og svinekød. 400 g hakket oksekød. 400 g hakket oksekød. Have og drivhus bugner af squash og tomater og det er en dejlig blanding
Dette indlæg blev udgivet i Gris, Opskrifter og tagget hakketsvinekød, Opskrifter, porrer. Farsen – i min udgave en ganske almindelig frikadellefars (som du kan se opskriften på her) – er rørt med porrer, finthakket selleri og med ristede, grofthakkede hasselnødder
Læg marvben, toppene fra porrerne, løg i kvarte samt krydderiposen i gryden. finthakket skalotteløg. 2 porrer. 400 gram hakketsvinekød. Nu tilsættes buillon, gulerødder, persillerod, savoykål og porrer og koger med ca 20 min
I denne portion havde jeg hakket lidt friskt rosmarin. Jeg kan gode lide at kødbollerne smager af lidt mere end bare svinekød og derfor krydre jeg dem gerne med nogle friske krydderurter