Retten er relativ enkel og gå til, og er derfor også perfekt til en aften med gæster. Det er ikke så ofte, at vi køber vildt, men nu faldt vi over det i supermarkedet og så var anledningen der
Skær ender af porrerog skær dem i tynde skiver. Skyl champignonog skær dem i små tern. Og da jeg så viste et billede af retten tilmine venner, sagde de ogsåmed det samme
Du kan også bruge andre grøntsager end dem, jeg har brugt her – blomkål, kartofler, spinatogporrer egner sigogsåfortrinligt, bare de lige får en tur i hakkeren først
Hak løgene, skær porreog gulerødder iskiver, ogkyllingeni tern. Chilimarineredekyllingestrimler steges på panden medchampignonerog rød peber, og vendes medkinakål eller spidskåltilsidst
Smør et ildfastfadog kom porreringenederi. Man kan selvfølgeligtilsætte flere grøntsager ifadet - gulerødder kan anbefales og rødbeder for en mere efterårs udgave