dampet eller stegt fisk. Første gang jeg fik polenta, tænkte jeg, at det i den grad også var sidste gang, for ærlig talt så syntes jeg, det smagte af … ja, ikke af noget
Koteletterne var lækre med en masse smag og polentaen var skøn. Hvis man ikke kender polenta, så er polenta en grov majsmel, som man koger til en meget tyk grød
ris, pasta, kartoffelmos, polenta eller bare noget godt brød. Når kødet er stegt godt, har det frigivet så meget fedtstof til panden, at grøntsagerne sagtens kan steges heri
Men dejlig smagte den, serveret med cremet polenta. Du kan fx køle det ned, for derefter at skære det ud, stege det på panden og servere det med smørstegte kantareller
Retten kan varieres i det uendelige, denne gang brugte vi kalvekød og kartofler, men du kan også undlade kartoflerne i gryden og servere retten med kartoffelmos eller polenta
For nej, jeg synes bestemt ikke, det var lækkert som grød, men krydret med basilikum, paprika og gærflager, og stegt i masser af kokosolie, så må jeg indrømme at jeg er blevet helt "hugged"
Der blev også lige til et stykke polenta fra igår. ½ time til kødet er stegt færdigt. Den her opskrift er en jeg tit vender tilbage til - her hjemme er vi rigtig glade for den og når jeg serverer den for gæster er de også altid begejstrede