Cremet polenta med hareragout. I øvrigt skylder jeg måske lige at sige, at billederne er af ringe kvalitet, det ved jeg godt, og det er faktisk synd, for mange af retterne præsenterede sig virkelig flot
tomater, gratin af kartofler og zucchini med parmesan og citron, Marios risotto med citron og timian, parpadelle med Karl Johan-svampe, bøgehatte, kantareller, champignon og de fra september hjemmetørrede pocchini’er, parmaskinke omviklet ægte bøffelmozzarella og parmaskinke på en lækker polenta, som var dejlig sprød udenpå, men stadig fugtig og blød indeni
Et godt råd er at prøve majsretten “polenta” – en norditaliensk specialitet. Hotellets restaurant er hjertet i denne virksomhed og præges af skønne retter med fokus på det toscanske køkken
Det er en god snack eller ret til et måltid, hvor der serverers mange små retter - og det er jeg begyndt at praktisere mere og mere - der er så mange lækre ting jeg gerne vil lave, så er det sjovt at lave dem som småretter der kan servers sammen
Polenta med babysalt og revet ost. Til aftensmaden serverede jeg i dag flere små retter, som jeg enten synes er ret gode eller som jeg lige skulle prøve af - og det viste sig, at dem jeg skulle prøve også var ret gode
Et par bud kunne være “Seppie alla Veneziana” (sort blæksprutteragout med polenta), “Gratinata di peoci” (gratinerede blåmuslinger) og “Fegatini alla Triestina” (kyllingelever fra Trieste), men det det vil tiden vise
Vi har nogle retter på, som gælder to dage og så er der faktisk en del kød i planen denne gang. Trods kød har vi holdt budget på 500 kr og det er med turen til Aarstiderne hvor der også blev snoldet juice og polenta
Vil du gerne leve sundere, men kan du ikke undvære alle de der gode retter, du plejer at servere. Polenta er en italiensk majsgrød, som italienerne serverer som tilbehør til mange ting